İzmit Belediyesi’nden 23 Nisan korteji

İzmit Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda çocukları ve aileleri kortejde buluşturdu. İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet Belediye önünde yaptığı konuşmada: “Artık bundan sonra tüm bayramlarımızı bayram gibi kutlayacağız” dedi

Boran KAYALAR -23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda, İzmit Belediyesi Kültür Tepesi’nde bulunan Atatürk heykelinden başlayarak İzmit Belediye Binası’nın bulunduğu Belsa önüne kadar devam eden bir yürüyüş düzenledi. İzmit’te uzun süredir yapılmayan yürüyüş ve kutlamaya çocukların ve ailelerinin ilgisi büyük olurken yürüyüş esnasında renkli görüntüler oluştu. Belsa önünde kurulan alanda ise Tiyatro ve Drama kulübü ile Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nden gelen öğrencilerin gösterileri İzmitlilere eğlenceli dakikalar yaşattı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesiyle İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, makam koltuğunu bir günlüğüne Yusuf İhsan ve Zeynep Sera Gönül’e verdi.

ATATÜRK ÇOCUKLARI ÇOK SEVDİ

Programda günün anlam ve önemine dair bir konuşma gerçekleştiren İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet: “İzmit Belediyesi olarak olarak ilk etkinliğimiz bu oldu biraz kısa bir sürede hazırlandık. Ama huzur içinde çocuklarımızı mutlu edeceğimiz bir bayram düzenlemek istedik. Bayramımız kutlu olsun. Atatürk sizi çok sevdi. Bu bayramı tüm dünya çocuklarına armağan etti. Artık bundan sonra tüm bayramlarımızı bayram gibi kutlayacağız, barış, neşe içinde kutlayacağız. Bütün hepimizin günü kutlu olsun” ifadelerine yer verdi. Kutlamalar çocukların gösterisi ile devam etti.

23 Nis 2019 - 15:57 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.