Kandıra’nın Gözde Mekanı El Değiştirdi

Kandıra İzmit Caddesi Akçakoca İlköğretim Okulu ve eski Tekel binası arasında bulunan Havuzlu Bahçe el değiştirdi

Kandıra’nın gözde mekanı el değiştirdiKandıra İzmit Caddesi üzerinde 5 yılı aşkın hizmet veren havuzlu bahçe doğa güzelliğiyle havuz manzarasıyla Kandıra halkının gözde yerlerinden biri. Havuzlu Bahçe’yi devir alan Nagehan Muzaç ve Mesut Muzaç, yapılan yenilikler sonrasında hizmete açtı. Havuzlu Bahçe şimdilerde ailelerin, öğrencilerin ve ilçe halkının kahvaltısını yaptığı, öğlen ve akşamları pizza, lahmacun ve meşhur Karadeniz pide çeşitleriyle herkeste damak tadı bıraktığı bir mekan haline geldi.

70 KİŞİLİK KAPALI ALAN

Kandıra’da ailece halkın gezip dolaşabileceği, havuz başında keyif çayı içebileceği, sabahları kahvaltısını yapabileceği lahmacun ve meşhur Karadeniz pide çeşitlerini tercih eden tüm vatandaşlar, Havuzlu Bahçe’yi sabah ve akşam saatleri dolup taşırıyor. Havuzlu Bahçe 70 kişilik kapalı alan 150 kişilik açık alan olmak üzere 220 kişiyi aynı anda ağırlayabiliyor. Şelale ve havuz keyfiyle doğa görünümüyle müşterilerini büyüleyen havuzlu bahçe havaların ısınmasıyla birlikte ilçemizde en çok tercih edilen mekânlardan biri oldu.

İLÇENİN İLGİ ODAĞI OLDU

Havuzlu Bahçe; peynirli, kaşarlı, kavurmalı, karışık, kuşbaşılı başta olmak üzere meşhur Karadeniz pide çeşitleriyle, pizza ve çıtır lahmacunuyla halkın büyük beğenisini topluyor. Kahvaltı, tost ve mantının yanı sıra soğuk ve sıcak içeceklerle de hizmet veriyor. 8 kişilik personeliyle, güler yüz ve sıcak ilgiyle müşterilerini ağırlayan Havuzlu Bahçe, Kandıra’nın ilgi odağı oldu. İş yerlerine paket servisi bulunan mekan ayrıca cemiyet ve cenaze gibi özel günlerde toplu sipariş de alıyor.

23 Nis 2019 - 21:00 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.