Vatanı Korumak Çocukları Korumakla Başlar

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı, çocuk yolcularımız ve aileleri ile birlikte keyifle kutladık. Değerli yolcularımızın Efe Tur Özemniyet...

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı, çocuk yolcularımız ve aileleri ile birlikte keyifle kutladık. Değerli yolcularımızın Efe Tur Özemniyet ailesini tercih ederek, bilet satış noktalarımızı , otobüslerimizi , servislerimizi varlıklarıyla şenlendirdikleri ve yüzlerindeki tebessüme vesile olmamızı sağladıkları için minnet duyarak teşekkür ederiz.

Biliriz ki Vatanı korumak çocukları korumakla başlar. Geleceğimizin kahramanlarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramını camiamız adına yürekten kutlarız.

Geleceğimizin Kahramanları ;

Bartın bölgemiz

Yusuf Kayra : “Atam’ıza teşekkür ederim bize güzel birgün hediye ettiği için, Efe Tur ‘a maket araba ve boyama kitabı hediye ederek bizleri düşündükleri için de teşekkür ederim.

İzmir bölgemiz

Batu Uzun : “hediyeleriyle beni mutlu ettikleri için Efe Tur yetkililerine teşekkür ederim . Tüm çocukların mutlu olmasını dilerim.

Ankara bölgemiz

Furkan Yanık : “23 Nisan’ımız kutlu olsun , Çocuklar ölmesin , bizi hep böyle mutlu edin"

Kocaeli Bölgemiz

Buse Küçük: “dünya hala güzelse bizim sayemizdedir, bizleri de güldüren mutlu eden Efe Tur ‘a teşekkür ederim . Ve savaşlar dursun , çocuklar oynasın , ölmesin.

23 Nis 2019 - 16:17 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.