Uyum ve İşbirliği Başarıyı Getirecek

Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı Bayram Kurtaran ve yönetimini ağırlayan Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, “Daha güzel bir Körfez için STK’larımız ve kurumlarımız ile uyum ve iş birliği içinde olacağız” dedi

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı Bayram Kurtaran ve yönetim kurulu üyelerini makamında ağırladı. İlçe Başkanı Bayram Kurtaran, güzel bir seçim süreci yaşadıklarını belirterek, “Başkanımız Şener Söğüt’e görevinde başarılar dilemek için ziyareti gerçekleştirdik. Kendisine güveniyoruz. Görev süresi içerisinde güzel ve başarılı işler yapacaktır” dedi.

BİRLİKTE TAŞIYACAĞIZ

Ziyaret dolayısıyla Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı Bayram Kurtaran ve ilçe yöneticilerine teşekkür eden Başkan Şener Söğüt, “Körfez’in geleceği için yapılacak projelerde STK’larımızla, siyasi partilerimizle ve kentin tüm dinamikleriyle uyum içerisinde olacağız. Kurumlarımız ile iş birliği içerisinde Körfez’i şahlanışa birlikte taşıyacağız" dedi.

24 Nis 2019 - 13:37 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.