MOBESKO'dan araba şansı

MOBESKO’nun 1 Nisan-31 Temmuz 2019 tarihlerini kapsayan araba çekilişi tüm hızıyla devam ediyor. MOBESKO, her 3 bin liralık alışveriş yapan müşterilerine 1 çekiliş hakkı kazandırıyor

Türkiye’nin en seçkin markalarının bir arada bulunduğu, evinizin tüm mobilya, beyaz eşya, mutfak, halı, mefruşat, ev tekstili, aydınlatma aksesuarları, ofis mobilyaları ve banyo aksesuarı gibi geniş ürün portföyüne sahip olan MOBESKO, yeni bir projeye imza attı. MOBESKO, ‘Dünyanın keyfini sürmek isteyenlere’ sloganıyla hazırlanan yaza merhaba projesinde müşterisine araba kazanma şansı sunuyor.

SÜRPRİZ HEDİYELER

Kocaeli başta olmak üzere Türkiye’nin birçok ilinden ziyaretçi ağırlayan ve yurt dışı ihracatında da önemli bir yer kazanan MOBESKO, her 3 bin lira alışveriş yapan müşterilerine 1 çekiliş hakkı kazandırıyor. MOBESKO’nun başlattığı büyük kampanyada; 1 kişiye 2019 model Toyota CHR, 5 kişiye Samsung Galaxy S10, 5 kişiye Arçelik 123 ekran TV, 5 kişiye Arçelik buzdolabı, 5 kişiye Arçelik çamaşır makinesi, 5 kişiye Arçelik bulaşık makinesi verilecek.

SONUÇ 25 EYLÜL’DE

31 Temmuz 2019 tarihine kadar geçerli olan kampanyaya katılmaya hak kazanan kişiler arasından talihliler, halka açık olarak 21.08.2019 tarihinde saat 14.00’te Mobesko Mobilyacılar Sitesi Köseköy Mahallesi Ankara Cadddesi No.267 Kartepe Kocaeli adresinde noter huzurunda halka açık olarak yapılacak çekilişle belirlenecek. Kampanyaya katılım hakkı kazanmak için yapacağınız tek şey MOBESKO’dan en az 3 bin lira alışveriş yapmak.

25 Nis 2019 - 09:56 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.