Özel Seymen'de büyük coşku

Seymen Koleji öğrencilerinin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı performansı büyük alkış topladı. Veliler de öğrencilerin bu coşkusuna ortak oldu

Özel Seymen Koleji öğrencilerinin hazırladığı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri öğrenci, öğretmen ve velileri ile coşku seline dönüştü. Okul spor salonunda yapılan etkinlikler İlkokul öğrencilerinin oluşturduğu kortejin ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın söylenmesi ile başladı. Program müzik öğretmenleri Neşe Sarısözen Adalı ve Oğuz Özzeren tarafından hazırlanan 3. sınıflar okul korosunun işaret dili kullanarak söylediği bayram şarkılarıyla devam etti. Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı 3/F sınıfı öğrencisi Umut Ata Gürgün yaptı. Ardından Anasınıfı öğrencilerinin yaptığı bale gösterisi büyük alkış aldı.

BÜYÜK ALKIŞ...

Drama öğretmeni Sümeyye Uzuner eşliğinde hazırlanan Drama Kulübü gösterisi ve Dans Öğretmeni Buse Doğu eşliğinde Modern Dans Kulübünün hazırladığı gösteri ile halkoyunları gösterileri büyük alkış alırken Ortaokul öğrencilerinin yaptığı jimnastik gösterisi ayakta büyük beğeni aldı. Hafta boyunca tüm okulda coşkuyla süren kutlamalar, spor salonunda öğrenci, öğretmen ve velilerin tek yürekle söylediği şarkılar ve marşlarla son buldu. Programa Kurucu Temsilcisi Hamiyet Satı, tüm okul idarecileri, öğretmenler ve veliler katıldı.

26 Nis 2019 - 13:16 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.