Büyükakın: Beraber yapacak çok işimiz var

Başkan Büyükakın, Kandıra ve Körfezli muhtarlarla bir araya geldi. Birlikteliklerde bizim elimiz kolumuz muhtarlarımız diyen Büyükakın, “Mahallelerimizde ve köylerimizde muhtarlarımızla buluşacak, yapılacakları yerinde göreceğiz” açıklamasını yaptı.

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Türkiye Muhtarlar Derneği Kandıra Şube Başkanı Mustafa Satılmış ve Körfez Muhtarlar Derneği Başkanı Yusuf Yanar ile beraberindeki heyeti makamında konuk etti. Büyükakın, “Mahallelerimizde ve köylerimizde muhtarlarımızla buluşacak, yapılacakları yerinde göreceğiz” açıklamasını yaptı. Muhtarlar için bizim elimiz ayağımız ve gözümüz diyen Başkan Büyükakın, “Muhtarlarımızla birlikte yapacak çok işimiz var. Bunu biliyor ve hazırlıklarımızı buna göre yapıyoruz” ifadelerini sarf etti.

“MUHTARLARIMIZLA BİRLİKTE YOL YÜRÜYECEĞİZ”

“Bizler hep birlikte hizmete talip olduk” diyerek konuklarıyla birlikteliklerini sürdüren Başkan Büyükakın, “Yaşadığımız bu kenti güzelleştirmek için el birliğiyle gayret edeceğiz. Muhtarlarımıza dönük her türlü desteği vermenin yanı sıra iletişim hatlarımızı güçlendirerek vatandaşımızın derdine derman olacağız. Demokrasinin ve hizmetlerin en önemli görevini ifa eden muhtarlarımızla birlikte yol yürüyeceğiz” şeklinde konuştu.

“SÜRECİN TAM MERKEZİNDE YER ALIYORSUNUZ”

“Kocaeli’nin kaybedecek tek bir dakikası, tek bir günü yoktur” vurgusu da yapan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Büyükakın, “Son 15 yılda ülkemiz ve kentimiz her alanda ciddi bir gelişme ve kalkınma dönemi geçirdi. Şimdi bunu çok daha büyük atılım ve reformlarla ilerletip yolumuza devam edeceğiz. Kocaeli’ndeki muhtarlarımız da yaşanacak bu sürecin tam merkezinde yer almaktadır. Ülkemizi ve kentimizi 2023 hedeflerine ulaştıracak çalışmaları hep birlikte hayata geçireceğiz” diyerek açıklamalarını tamamladı

26 Nis 2019 - 14:42 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.