Söğüt’e nostaljik hediye

TÜPRAŞ 50. Yıl Anadolu Lisesi’nden mezun olan Başkan Şener Söğüt’e okul yönetimi öğrencilik yıllarına ait fotoğrafın yer aldığı tablo hediye etti, o dönem öğretmeni olan Ökkeş Polater ve okul arkadaşları ile de o anıları tazelendi

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, önce mezun olduğu TÜPRAŞ 50. Yıl Anadolu Lisesi Müdürü Veysel Okutan ve okul aile birliğini daha sonra da mezun olduğu dönemde ‘üzerimde emeği büyük’ dediği öğretmeni Ökkeş Polater ve okul arkadaşlarını makamında ağırladı. TÜPRAŞ 50. Yıl Anadolu Lisesi Müdürü Veysel Okutan, Başkan Şener Söğüt’e görevinde başarılar dilerken, okul hakkında bilgiler aktardı. Ziyaret sonrasında da kendisine hediye edilen ve içerisinde öğrencilik yıllarına ait fotoğrafın yer aldığı tabloyu inceleyen Başkan Söğüt, duygu dolu anlar yaşadı.

ESKİ GÜNLERİ ANDILAR

Başkan Şener Söğüt’ün bir sonraki ziyaretçileri ise okul arkadaşları ve ‘üzerimde emeği büyük’ dediği öğretmeni Ökkeş Polater’i ağırladı. Ziyaret dolayısıyla duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Şener Söğüt, “Sizleri ve değerli öğretmenimi burada ağırlamak, benim için büyük onur. Ziyaretinizle beni mutlu ettiniz” dedi. Şener Söğüt’ün örnek bir öğrenci olduğunu belirten Ökkeş Polater, öğrencilikte olduğu gibi yöneticilikte de başarılı olacağına inandığını belirtti. Ziyarette okul yılları anıları da bir kez daha tazelendi.

27 Nis 2019 - 17:31 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.