Altın kafa

Dört yıldır Kocaelispor formasını giyen Kemal Can Aydemir, Yeni Çorumspor maçında attığı golle hem galibiyete imza attı hem de camiaya büyük mutluluk...

Dört yıldır Kocaelispor formasını giyen Kemal Can Aydemir, Yeni Çorumspor maçında attığı golle hem galibiyete imza attı hem de camiaya büyük mutluluk yaşattı. Savunmanın başarılı oyuncusu 74. dakikada Burak Süleyman’ın kullandığı köşe atışında çok iyi yükseldi ve kafa vuruşu ile topu ağlara gönderdi. 25 yaşındaki stoper bu sezon Bucaspor maçında ve geçen sezon Aydınspor karşılaşmasında gol sevinci yaşamıştı.

12 May 2019 - 14:50 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.