Bıyık, Şehit Annelerini Unutmadı

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Anneler Günü dolayısıyla, şehit annelerini ziyaret etti. Bıyık, 15 Temmuz Şehidimiz Şehit Edip Zengin’in ve Şehit Zafer Tuygun’un annelerinin ellerini öperek, hayır dualarını aldı.

​Başkan Bıyık, eşi Havva Hanım, AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay, Kadın Kolları Başkanı Hülya Kodek, Meclis Üyeleri ve Mahalle Muhtarları ile birlikte 15 Temmuz Şehidi Şehidi Edip Zengin ve Şehit Zafer Tuygun’un annesini ziyaret ederek elini öpüp, hayır dualarını aldı.

VATAN SİZE MİNNETTAR

Başkan Bıyık, şehit annelerinin elini öpüp çiçek takdim ederken, “bu anlamlı günde evlatlarını vatan uğruna şehit veren fedakar annelerimizin hakkı ödenmez. Bu topraklarda birlik ve beraberlik içinde yaşıyorsak, bu topraklarda bayrağımız dalgalanıyor ve geleceğe güvenle bakıyorsak sizin evlatlarınızın payı büyüktür. Vatan uğruna can veren tüm şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Rabbim Peygamber efendimize komşu eylesin, başta şehitlerimizin anneleri olmak üzere geride kalanlarına sabır diliyorum. Bu anlamlı günde bizlerde bir evladınız olarak, Anneler Gününüzü tebrik ediyorum.” dedi.

13 May 2019 - 10:38 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.