Ülkücüler belediyelerde çalışma hakkına sahip

Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın “Bir buçuk yılda Büyükşehire 2 bin işçi alınmış. Belediye de ki personel sayımız çok fazla. Tek bir eleman almam” sözüne yanıt veren Aydın Ünlü, “Ülkücüler de hem büyükşehir hem ilçelerde çalışma hakkına sahip” dedi

Boran KAYALAR - MHP İl Başkanı Aydın Ünlü dün partisinin il binasında haftalık olağan basın açıklamasını gerçekleştirdi. Ünlü, kent ve ülke gündemine dair konuştu. Ramazan ayını kutlayan Başkan Ünlü, 26 Mayıs Pazar günü il iftarını yapacaklarını açıkladı. İl iftarı tramvay kafede olacak. Programa Kocaeli Milletvekili Saffet Sancılı katılım sağlayacak. Öte yandan Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin 2 yıl önce iftar programı için ilimize geldiğinin hatırlatılması üzere Başkan Ünlü şu ifadelere yer verdi: “Liderimiz yapacağımız iftara katılmayacak. Kendisi Kocaeli’yi özel takip eden bir insandır. Lazım olduğu zaman yanımıza gelir. O zaman ihtiyacımız vardı. Liderimiz geldi bize sahip çıktı. Kendisi genel merkezde iftarlara katılacak”

İSTANBUL TUZLA’DA ÇALIŞACAKLAR

23 Haziran’da tekrarlanacak olan İstanbul Büyükşehir Belediye seçimlerine destek olmak amacıyla İstanbul Tuzla’da görevlendirildiklerini söyleyen Başkan Ünlü, “30 Mayıs belediye seçimlerinde çalışmaya yönelik yapılacak olan il başkanları toplantısına katılım sağlayacağız. Kocaeli olarak, İstanbul birinci bölgede yer alacağız. İstanbul Tuzla bölgesine siyaset yapan bir partiyiz. Bu akşam Gebze iftarımız sonrası Tuzla’da analiz yapacağız. Bayram sonrası 20 günlük bir planımız var. Kocaeli’de ne yaptıysak İstanbul Tuzla’da aynı çalışmayı yapacağız. ESG sistemini uygulayacağız, broşür dağıtacağız, 4X4 programımızı yapacağız. Kocaeli teşkilatları bu konuda antrenmanlı” şeklinde konuştu.

6 AY GİBİ SÜRE VERMEK LAZIM

Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın “Bir buçuk yılda büyükşehire 2 bin işçi alınmış. Belediye de ki personel sayımız çok fazla. Tek bir eleman almam, kimseyi de işten çıkartmayacağım” sözlerine yanıt veren Ünlü şunları söyledi: “Doğru bir yöntem değil. Seçimlere yakın bin 500 kişinin işe alınması onları bağlıyor. Onları da atamayacağına göre, kadro doldu açıklaması yapmış Büyükakın. Biz ülkücülere söz verdik. Liderimizi dinledik ve Cumhur ittifakına destek verdik. Ülkücüler de hem büyükşehir hem ilçelerde çalışma hakkına sahip. Ama bir zamanı var. 6 ay gibi bir süre vermek zorundayız.”

14 May 2019 - 14:29 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.