Söğüt, iftar programına katıldı

AK Parti Körfez İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen teşkilat iftarına katılan Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, “Bu kadrolar; millete hizmetkâr olmaya talip kadrolardır. Dolayısıyla çok çalışmalıyız, daha fazla gayret göstermeliyiz” dedi

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, AK Parti Körfez İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar programına katıldı. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde programına ayrıca; AK Parti İlçe Başkanı Ramazan Tuna, Körfez Belediyesi eski Başkanı İsmail Baran, AK Parti eski İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, eski ilçe başkanları Engin Koyun ve Osman Badem, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Doğan Orak, Kadın Kolları Başkanı Canan Mollaoğlu, belediye meclis ve teşkilat üyeleri katıldı. İftar öncesinde Kur’an-ı Kerim tilavetinde bulunuldu.

“BAŞARININ BAŞ MİMARI SİZLERSİNİZ”

İlçe Başkanı Ramazan Tuna, programa katılan teşkilat üyelerine teşekkür ederken, “Allah’a hamdolsun Körfez farkını her zaman olduğu gibi 31 Mart yerel seçimlerinde de gösterdi. Aziz milletimizin partimize ve Cumhur İttifakı’na olan sevgisi, muhabbeti ve desteği için tüm Körfezli hemşerilerime teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı. Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt de teşkilat üyelerine teşekkür ederek, “Teşkilatlar elde edilen başarının baş mimarlarıdır” dedi.

“BİRLİKTELİĞİMİZİ KUVVETLENDİRMELİYİZ”

Körfez’de ve Kocaeli’de AK Parti ilk kurulduğu günden bugüne getiren ve bütün fedakârlıkları, bütün ömürlerine adayan bu güzide teşkilatlar sayesinde çok önemli kazançlar elde ettik. Tabi bu başarıların bizlere yüklediği bir sorumluluk var. Bizlere büyük bir destek veren hemşerilerimize olan hizmet sorumluluğumuzu bir an olsun aklımızdan çıkaramayız. Dolayısıyla çok çalışmalıyız, daha fazla gayret göstermeliyiz, birlikteliğimizi kuvvetlendirmeliyiz” dedi.

“DEĞER KATACAK PROJELER”

Mazbatayı aldığı günden bu yana mesai mefhumu gözetmeksizin çalışmalar gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Şener Söğüt, “Bir yandan tebrik ziyaretlerini kabul ediyor, bir yandan da belediyemizin çalışmalarına ilişkin hazırlıklar yapıyoruz. 1 aylık süreçte de randevu alan ya da çat-kapı gelen binlerce misafirimizi makamımızda ağırladık. Hep birlikte, onların fikir ve önerilerini de alarak belirlediğimiz yol haritası ile Körfez’e değer katacak yatırımları hayata geçirmeyi sürdüreceğiz” dedi. Daha sonra seçim süresinde emeği geçen teşkilat üyelerine plaket takdim edildi.

15 May 2019 - 10:44 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.