Hürriyet’ten Büyükakın’a ziyaret

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet CHP’li meclis üyeleri ile birlikte Büyükşehir Başkanı Tahir Büyükakın’ı makamında ziyaret etti. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Hürriyet, Büyükakın kent için birlikte çalışmak istediklerini söyledi

Süriye ÇATAK TEK - 31 Mart yerel seçimlerinde CHP’nin adayı olarak İzmit Belediye Başkanı seçilen Fatma Kaplan Hürriyet, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ı makamında ziyaret etti. CHP’li meclis üyeleri birlikte ziyarete gelen Hürriyet’i Büyükakın sıcak bir karşılama ile makamına aldı. Büyükakın ve Hürriyet karşılıklı birbirlerini kutlayarak, çalışmalarda başarılar diledi.

BİRLİKTE ÇALIŞMAK İSTİYORUZ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Büyükakın, “Hepimiz el birliği ile İzmit ve Kocaeli için çalışacağız. Arkadaşlarımızı tanıyoruz. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Sizlere de hayırlı olsun. Sizlere de İzmit8e hayırlı hizmetler yapmanızı diliyoruz” dedi. Büyükakın’a görevinde başarılar dileyen Fatma Kaplan Hürriyet, “Hayırlı uğurlu olsun. Rabbim utandırmasın. Sizleri kent ve adına kutluyoruz. Güzel işler yapmak istiyoruz. Hizmetin siyaseti ve partisi olmaz. Sizlerle yan yana çalışmaktan onur duyarız. Bundan çekincemiz yoktur. Bizler seçildik ve hizmet etmek boynumuzun borcudur. Bizler de sizi bekliyoruz. Sizleri ağırlamaktan memnun oluruz” dedi.

21 May 2019 - 16:14 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.