Zile basıp hırsızlık yaptılar!

Derince'de bir eve girerek 2 çeyrek altın ve 2 bin 500 lira para çaldıkları tespit edilen ve her ikisi de sabıkalı olan kız kardeşler, Kocaeli Polisi tarafından Yalova ilinde yakalandı. Adliyeye sevk edilen kardeşler tutuklanarak cezaevine kondu.

Abbas ÇAKAR -Edinilen bilgi ve iddialara göre; 17 Mayıs 2019 günü Derince İlçesi Çenedağ Mahallesi Engin Caddesinde bulunan bir ikamette, hırsızlık olayı meydana geldi. Olayla ilgili çalışma başlatan Kocaeli İl Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Ekipleri, yapmış oldukları MOBESE ve güvenlik kameraları incelemeleri sonucunda, olayı 25 suçtan sabıkalı S.Ö isimli kadın ile 12 ayrı suçtan sabıkalı ablası G.B(29) ‘nin birlikte gerçekleştirdiklerini tespit etti.

TUTUKLANDILAR

İlk önce kapı zilini çalıp, evde kimse olmadığını anlayınca kapıyı kontrol eden ve kapının kilitlenmeyip çekildiğini tespit edince de sert bir plastik ile kapıyı açarak içeri girdikleri belirlenen kardeşlerin yakalanması için çalışma başlatıldı. Bu esnada kardeşlerin Yalova ilinde görülmesi üzerine Kocaeli İl Asayiş Şube Müdürlüğü ve Yalova İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler ile birlikte yapmış oldukları takip sonucu her iki şüpheliyi yakaladı.Adliyeye sevk edilen her iki kardeşde tutuklandı.

25 May 2019 - 13:35 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.