TÜRSAB üyeleri iftarda buluştu

TÜRSAB İzmit-Körfez Bölge Temsil Kurulu Başkanı Aytekin Şahinbaş’ın ev sahipliğinde gerçekleşen iftara Kocaeli ve Sakarya illerinde faaliyet gösteren bölge acenteleri katıldı

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) İzmit-Körfez Bölge Temsil Kurulu Başkanı Aytekin Şahinbaş ev sahipliğinde Kartepe Osmanlı Bahçesi’nde gerçekleşen iftar buluşmasına TÜRSAB Genel Merkez Yönetim Kurulu üyesi Nezih Hacıalioğlu, TÜRSAB Güney Marmara BTK Başkanı Murat Saraçoğlu, TÜRSAB Denetim Kurulu Müdürü Faruk Acar, İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Ercan Yamen ile birlikte Adapazarı bölge temsilcileri, acente sahipleri ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Birlikte açılan orucun ardından TÜRSAB Genel Merkezi’nin yapmış olduğu çalışma ve yenilikler slayt eşliğinde üyelere gösterildi.

KAÇAK TURLAR KONUŞULDU

Sohbette ise Başkan Şahinbaş çalışmalar hakkında bilgi aktardı. Özellikle kaçak turlar konusuna dikkat çekilerek yapılması gerekenler konusunda önemli konular değerlendirildi. Sektörde yaşanan sıkıntılarla ilgili acente sahiplerinin sorularına ise genel merkez konuğu olan Nezih Hacıalioğlu üyeleri tek tek dinleyerek yanıtladı. İl Kültür ve Turizm Müdür vekili Ercan Yamen de tüm üyelere tatil sezonda başarı ve bol kazanç temennisinde bulundu. Konuşmaların ardından Yamen’e, TÜRSAB tarafından hediye takdimi yapıldı.

25 May 2019 - 15:48 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.