Erbakan: Başörtülü kızımız Ramazan günü kampüste sigara içiyor

Yeniden Refah Partisi İl Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen iftar programında konuşan Genel Başkan Fatih Erbakan “ Üniversitelerde kızlarımız başörtüsü ile üniversiteye girebiliyor ama o başörtülü kızımız kampüste Ramazan gününde sigara içiyor” dedi.

Arif BULUT - Yeniden Refah Partisi İl Başkanlığı tarafından Genel Başkan Fatih Erbakan’ın katılımıyla Antikkapı Restoranda iftar programı gerçekleştirildi. İl Başkanı Mehmet Aras’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen iftar programına Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan’ın yanı sıra Genel Başkan Yardımcıları Yücel Mollaismailoğlu, Zafer Emanetoğlu, Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Necati Aslan, Eskişehir İl Başkanı Osman Mandacı, Bursa İl Başkanı Naim Öztürk, ilçe başkanları ve çok sayıda partili katılım gösterdi.

İLK SEÇİMDE MECLİSTE OLACAĞIZ

İftar öncesi programın açılış konuşmasını yapan Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Mehmet Aras “ Tam 40 yıldır önümüze çıkan tüm engellere rağmen milli görüş bayrağını yere düşürmeyen kardeşlerimiz ve Erbakan hocamızın varisleri ilimize hoş geldiniz. Sizlere bir müjde vermek istiyorum. Yıllardır siyasetin içinde olan bir insan olarak şunu söylüyorum ilk seçimde mecliste olacağız. Daha sonra genel başkanımızın vereceği iftarda yine hep birlikte olacağız. Bayramın 1’inci gününde hepinizi il binamızın önünde bir araya gelmeye davet ediyorum. Orada öyle bir kalabalık olacağız ki 5 aylık bir partinin ne kadar güçlü olduğunu hep birlikte göstereceğiz” dedi.

BÜYÜK YOL ALDIK

Aras’ın ardından konuşan Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Zafer Emanetoğlu “ Muhterem genel başkanımız bizlere bir hedefi göstermektedir. Yürü dediğinde yürümeli, koş dediği zaman koşmalıyız. Genel başkanımız üzerine düşen sorumluluğu çok şükür yerine getirmektedir. Asıl görev genel başkanımızla yol yürüyen bizlerin üzerindedir. Geride kalan 5 aylık süreç içinde gerçekten çok büyük bir yol aldık. Kocaeli Teşkilatı üzerine düşen görevi yerine getirecektir. Heyecanımız her zaman en yüksekte olmuştur ve olmaya devam edecektir” dedi.

İKİNCİ 40 YIL DÖNEMİ

İftar programı sonrası konuşan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan “ Yüce Allah bizlere Kocaeli Teşkilatlarımızla birlikte en büyük zaferlere ulaşmayı nasip etsin. Değerli İl Başkanımız Mehmet Aras beye ilerleyen yaşına rağmen son nefesine kadar bu davaya çıkması nedeniyle teşekkür ediyoruz. Bizlere İslam’ı doğru olarak tanıtan, İslam’ın cihat dini olduğunu yine hatırlatan büyük dava adamı Erbakan hocamıza rahmet diliyoruz. Dün akşam Erbakan hocamızın binası olan yerel merkez binamızın önünde bir iftar yaptık. Orada ikinci 40 yıl dönemini başlattığımızı ifade ettik” dedi.

KİN SİYASETİ YAPAN BİR MUHALEFET VAR

Sözlerine devam eden Erbakan “Adil bir dünya için Yeniden Refah Partisini çok kurduk. Milletimiz muhalefetten ve mevcut iktidardan çok çekti. Milletimiz bir çıkış yolu arıyordu. Bu yüzde 23 Kasımda abdestimizi aldık ve bu kutlu kervanı yola çıkardık. Bütün derdi bu iktidar gitsin olan, gözü hiçbir şey görmeyen bir muhalefet var. Kendisi kazanmak için değil karşıdakini kaybettirmek için çalışan bir muhalefet var. Sadece eleştiren, çözüm üretmeyeni kin siyaseti yapan bir muhalefet var. İktidarın yaptığı bir camii ve üniversiteyi bile eleştiren bir muhalefetle karşı karşıyayız” dedi.

RAMAZAN GÜNÜ SİGARA İÇİYOR

Yıllardır Erbakan hocamızın kapısının önünden geçmeyen gazeteciler onları iltifat yağmuruna tutuyorlar bu yüzden fanilaları görülüyor. Bu AK Parti gitsin derken, Yeniden Refah iktidara gelirse Siyonizm’in ortadan kalkacağını biliyorlar. Gerekirse tırnaklarımızla söküp iktidara geleceğiz. Bugün başörtüsü ve inanç özgürlüğünün hale yasal bir zemini yok. Üniversitelerde kızlarımız başörtüsü ile üniversiteye girebiliyor ama o başörtülü kızımız kampüste ramazan gününde sigara içiyor. Asgari ücret hale açlık sınırının altında. Emeklimiz bir çeyrek altın bile alamıyor. Bizim genel müdürümüzün maaşı Amerika da bir otobüs şoförünün maaşı ile aynı” dedi.

HASTAHANE KUYRUĞU KALKTI TANZİM KUYRUĞU OLUŞTU

Bizim amacımız başörtüsü özgür bırakmak kadar, gelir dağılımı eşitliğidir. Bu dönemde para babaları kazandı. Bugün Dünya’nın en zengin 26 insanın serveti, 3,5 milyar insanın serveti ile aynı. Türkiye’nin durumu da aynı. Böyle adaletli paylaşmak mı olur? Paylaşımda adaleti sağlamadıkça, bunun hesabını veremezsiniz. Hastanelerde kuyruklar kalktı ama tanzim satış kuyrukları oluştu. 50 kuruşun hesabını yapan vatandaşlar kuyrukta kaldı. 2023’de yeni hedeflere götürüyoruz dediğiniz Türkiye’de 3 milyon insan elektrik faturasını ödeyemediği için karanlıkta kaldı. Koca koca binalar yaptık fakat, en düşük asgari ücret, en küçük ekmek bile bizde. Paramız pul oldu” dedi.

25 May 2019 - 21:35 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.