Yıldırım düştü trafoları yaktı

SEDAŞ Ekipleri Maşukiye ve Derbent mahallelerinde bir an önce elektrik enerjisini yeniden vermek için yanan trafoları değiştirmek üzere alarma geçti

SEDAŞ İşletme Bakım Ekipleri Kartepe bölgesinde hava muhalefeti nedeniyle alarma geçtiler. SEDAŞ Ekipleri arazide yıldırım düşmesi sonucu hasar gören ve devre dışı kalan elektrik şebekesindeki trafoların onarım ve montajı için cansiperane çalışmalar yaptılar. SEDAŞ ekipleri hem Derbent, hem de Maşukiye mahallelerinde yıldırım düşen 400 kVA’lık iki trafoya eş zamanlı olarak müdahale ettiler. Yanan trafoların yenilenmesi ve elektrik enerjisinin müşterilere sürekli verilebilmesi konusunda büyük bir mücadele verdiler.

Düşen Yıldırım Derbent ve Maşukiye Mahallesinde trafoları yaktı. Derbent Mahallesi merkez Jandarma karakolu ve çevresi enerji kesintisinden etkilenirken, SEDAŞ ekipleri direk tipi 400 kVA’lık trafonun vinç ile montaj ve demontajını yaparak hızla enerji verdiler. SEDAŞ ekipleri elektrik enerjisini bir an önce verebilmek amacıyla tüm gayreti ile sahada mücadele etti.

26 May 2019 - 12:08 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.