İSU'dan Samsun'a büyük transfer

İlhan Bayram’ın Samsun Genel Sekreteri olmasının ardından İSU’dan iki ismi transfer etti. 2005 yılından bu yana İSU’da çalışan Abdülkadir Dizman ve 2013 yılından bu yana çalışan Hüseyin Hakkı Akbulut daire başkanı olarak Samsun’a gitti

Süriye ÇATAK TEK - Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram’ın Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliğine atanmasının ardından İSU’dan transferler başladı. İSU’a uzun yıllar görev yapan ve kadrosu genel müdürlükte olan İlhan Bayram’ın genel sekreterlik döneminde Özel Kalem Müdürü olan Abdülkadir Dizman ve İSU İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanı Hüseyin Hakkı Akbulut Samsun’a daire başkanı olarak gidecek.

DAİRE BAŞKANI OLDULAR

Bayram’ın görevine başlamasının ardından Samsun Büyükşehir Belediyesi’nde görev değişiklikleri yapılmaya başlandı. Bayram, güvendiği ve birlikte uzun yıllar çalıştığı iki çalışma arkadaşını yanına transfer etti. İSU’da 15 yıl görev yapan ve İlhan Bayram’ın Büyükşehir Genel Sekreterliği döneminde Özel Kalem Müdürlüğü yapan Abdülkadir Dizman Samsun Büyükşehir’de Zabıta Daire Başkanı, Hüseyin Hakkı Akbulut ise Destek Hizmetleri ve Satın Alma Daire Başkanı olarak görev yapacak. İkili önümüzdeki günlerde Samsun’da iş başı yapacak.

27 May 2019 - 11:53 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.