Kral Şakir, 41 Burda AVM’de

41 Burda AVM, minik ziyaretçilerini, bir aslan ailesinin başından geçen komik ve neşeli hikâyeleri anlatan Türkiye'nin ilk çizgi dizisi Kral Şakir etkinliği ile buluşturuyor.

13-14-15-16 Haziran tarihlerinde, 15.00, 17.00, 19.00 saatlerinde 3 seans olarak düzenlenecek etkinlikte; Kral Şakir söyleşisi, moderatörle sahne aktiviteleri, Şakir ve Necati maskot karakterleri gösterisi ve hatıra fotoğraf çekimi gibi birbirinden keyifli etkinlik yer alıyor.

Öte yandan 41 Burda AVM, 14-16 Haziran tarihlerinde karnesiyle birlikte gelen okul öncesi ve ilköğretim öğrencilerini; kitaplar, oyun kartları ve birbirinden eğlenceli sürpriz hediyelerle karşılayacak.

10 Haz 2019 - 23:30 - Kent


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.