Futbolcular Derneği’nden Korukır’a destek

Kocaelispor teknik direktörlüğü için adı geçen teknik adam Engin Korukır için Kocaelisporlu Eski Futbolcular Derneği açıklama yaptı. Dernek Başkanı Le...

Kocaelispor teknik direktörlüğü için adı geçen teknik adam Engin Korukır için Kocaelisporlu Eski Futbolcular Derneği açıklama yaptı. Dernek Başkanı Levent Kılıçarslan,” Derneğimiz, her zaman ve her şartta Kocaelispor'da kendi insanımızın görev alması gerektiğini savuna gelmiştir.

Derneğimizin de üyesi olan Engin Korukır kardeşimizin veya bu kentin evladı başka kardeşlerimizin göreve gelmesi bizleri çok mutlu eder.

Bu kentte her konuda olduğu gibi futbol konusunda da yeterli sayıda yetişmiş insan vardır. Yeter ki onlara güvenelim ve görev verelim...

Ülkemizdeki ve kentimizdeki yabancı hayranlığını anlamak mümkün değildir.

19 Haz 2019 - 15:39 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.