Yılmaz’dan Hürriyet’e “ Bu partizanlığın alasıdır”

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in düzenlediği basın toplantısı ile ilgili AK Parti Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz “Bu hukuk, kanun tanımazlıktır! Bu partizanlığın alasıdır! Bu eşkıyalıktır!

ENSAR Vakfı Kocaeli şubesine yapılan baskın, bu kadının kendi ideolojisinden olmayanlara karşı ideolojik nefret taşıdığını net olarak ortaya koymuştur” dedi.

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in düzenlediği basın toplantısına sert tepki gösteren AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Hürriyet’in partizanlık yaptığını ifade ederek “Siyasi ahlaksızlık bu hukuk, kanun tanımazlıktır! Bu partizanlığın alasıdır! Bu Eşkıyalıktır! ENSAR Vakfı Kocaeli şubesine yapılan baskın, bu kadının kendi ideolojisinden olmayanlara karşı ideolojik nefret taşıdığını net olarak ortaya koymuştur. ÇYDD’nin süresiz protokolünü görmezden gelip, ideolojik düşmanlıkla ENSAR Vakfının 10 yıllık protokolünü İzmit halkına bir suç işlenmiş gibi takdim etmek tam bir siyasi ahlaksızlıktır” dedi.

İZMİT HALKI BU EŞKIYALIĞA İZİN VERMEZ

Yılmaz açıklamasının devamında “Hiçbir mahkeme kararı olmadan, tebligat yapılmadan, zabıtalarla, tek amacı gençlere değerler eğitimi vermek olan bir Sivil Toplum Kuruluşunu basmak tek kelimeyle eşkıyalıktır. Bizzat kendisinin İzmit Kaymakamı ve Emniyet Müdürünü arayıp, “Mahkeme kararı olmadan bir işlem yapamazsınız” cevabına rağmen yapılan bir hukuk, kanun tanımazlıktır. İzmit halkı bu eşkıyalığa izin vermez!” ifadelerini kullandı.

22 Haz 2019 - 10:37 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.