KTO’da tuvale hayaller yansıdı

Körfez Ticaret Odası ve Kocaeli Kadın Girişimciler Kurulu işbirliği ile Körfez Ticaret Odası Mustafa Efe Konferans Salonu’nda kadın girişimci Hüsniye Ceren’in hayallerimin yansıması sergisi açıldı

KÖRFEZ Ticaret Odası ve Kocaeli Kadın Girişimciler Kurulu işbirliği ile Körfez Ticaret Odası Mustafa Efe Konferans Salonu’nda kadın girişimci Hüsniye Ceren’in hayallerimin yansıması sergisi gerçekleştirildi. 20-21 Haziran tarihleri arasında ziyaretçilere açılan sergi büyük ilgi gördü.

SERGİYE İLGİ BÜYÜK OLDU

Sergiye Kocaeli Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Dilek Çınar, Körfez Kaymakamı Hasan Hüseyin Can’ın eşi Şengül Can, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’ün eşi Hatice Söğüt, Körfez Halk Eğitim Müdürü Nilüfer Özdemir Körfez İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Okutan, Körfez Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Öztürk’ün eşi Özlem Öztürk, Körfez Ticaret Odası Meclis Başkanı Güngör Ayhan’ın eşi Rengin Ayhan ve çok sayıda kişi sergiyi gezmek üzere Körfez Ticaret Odası’nda buluştu.

ÖZTÜRK TEŞEKKÜR ETTİ

Kadın Girişimci Hüsniye Ceren’in hayallerimin yansıması adını verdiği sergide portre ve rölyef çalışmaları ziyaretçilerden tam not aldı. Sergide konuşan resim sanatçısı Hüsniye Ceren Körfez Ticaret Odası ve Kocaeli Kadın Girişimciler Kurulu’na desteklerinden dolayı teşekkür ederken, Körfez Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Öztürk ise “Oda olarak kadın girişimcilerimize desteğimiz her zaman devam edecektir. Resim sanatçımızı sergisinden dolayı kutluyor, katılımcılara teşekkür ediyoruz” dedi.

23 Haz 2019 - 10:45 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.