İstanbul Kocaeli’ye nasıl yansıyacak

İstanbul seçimlerini kazanan İmamoğlu’nun kendi kadrolarını oluşturmaya başlaması ile birlikte görevinden ayrılacak üst düzey yöneticilerin Sakarya. Kocaeli ve Bursa gibi illere gönderilmesi bekleniyor. Kocaeli’de özellikle genel sekreterliğe İstanbul’dan bir ismin geleceği düşünülüyor

Süriye ÇATAK TEK - İstanbul’da yapılan Büyükşehir Belediye Başkanı seçiminin ardından gözler AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediyesi kadrolarına çevrildi. İstanbul’dan gelecek üst düzey yöneticilerin Kocaeli, Sakarya ve Bursa gibi büyük illerde değerlendirilmesi bekleniyor. Büyükşehir Belediyesi’nde Genel Sekreter İlhan Bayram’ın seçimin hemen ardından görevinden ayrılmasına rağmen 3 aydır Genel Sekreter atamasının yapılmaması da İstanbul seçimlerine bağlanıyor.

FÖZLER İSTANBULDA

Kocaeli, Sakarya ve Bursa Büyükşehir Belediyelerinde İstanbul seçimlerinin sonuçlarının kesinleşmesinin ardından gözler gelecek yeni üst düzey yöneticilere çevrildi. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun kendi kadrosunu oluşturmaya başlaması ile birlikte görevine son verilecek ya da görevden ayrılacak oylan üst düzey yöneticilerin Sakarya, Kocaeli Bursa gibi illere gönderilmesi bekleniyor.

GENEL SEKRETER GELEBİLİR

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram’ın görevinden ayrılmasının ardından yerine atama yapılmaması İstanbul seçimleri ile ilişkilendirildi. İstanbul seçimlerini de bitmesiyle birlikte önümüzdeki günlerde İstanbul’dan gelecek bir ismin Genel Sekreterlik koltuğuna oturması bekleniyor. Genel sekreterlik dışında üst düzey noktalara da İstanbul’dan yeni yöneticilerin gelmesi planlanıyor.

24 Haz 2019 - 22:00 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.