Kartepe'de stajyerlere oryantasyon eğitimi

Kartepe Belediyesi İnsan Kaynakları Müdürlüğü Eğitim Organizasyon Sorumlusu Didem Korlu tarafından, yeni dönem stajyer öğrenciler için oryantasyon eğitimi düzenlendi

Oryantasyon eğitimine katılan stajyer öğrencilere Kartepe Belediyesi’nin misyonu, vizyonu, özlük hakları ve yapılan hizmetler hakkında bilgi verilerek staj süresi içinde uyacakları kuralları ve sorumlulukları hakkında bilgiler verildi. Eğitimde ayrıca belediyenin idari ve hiyerarşik yapılanması, ast-üst ilişkileri, organizasyon şeması, halkla ilişikler, ana faaliyet konuları ve hedefleri stajyer öğrencilere aktarıldı. Her öğrenci branşlarına göre ilgili müdürlüklere görevlendirildi.

GENÇLERE YATIRIM YAPMAYA DEVAM

Kartepe Belediye Başkanı Av. M. Mustafa Kocaman’ın talimatları doğrultusunda staj eğitimleri biten öğrencilere, İnsan Kaynakları Müdürlüğü ve Kartepe Belediyesi İstihdam yetkilileri tarafından daha sonraki dönemde de kariyer planlamaları ve iş yaşamına atılma konusunda istemeleri halinde danışmanlık desteği verilmeye devam edecek. 2019 yılı yaz staj döneminde staja başlayan 22 öğrencinin iş hayatına atılmadan önce deneyim kazanmaları yönünde her türlü desteği sunan Kartepe Belediyesi, geleceğin sahibi gençlere yatırım yapmaya devam ediyor.

10 Tem 2019 - 11:03 - Kent


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.