Rakipler belli oldu

Yiğit ÖZCAN-Yeni sezonda transfer yasağı kaldırarak direk üst lige çıkmak isteyen ve 3. Lig 2. Gruba düşen Kocaelispor’un rakipleri belli oldu TEMSİL...

Yiğit ÖZCAN-Yeni sezonda transfer yasağı kaldırarak direk üst lige çıkmak isteyen ve 3. Lig 2. Gruba düşen Kocaelispor’un rakipleri belli oldu

TEMSİLCİLERİMİZ AYNI GRUPTA

2019-2020 Sezonu TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig Grup Kura Çekimi, TFF Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde yapıldı. Orhan Saka Konferans Salonu'nda gerçekleşen kura çekimine Kocaelispor Başkanı Hüseyin Üzülmez, yöneticilerden Bilal Cem Acar ve Recep Haldız Gölcükspor adına Başkan Hüseyin Çardak, Adem Ellibeş, Kaan Yılmaz ve Yaşar Şahinöz, Beledie Derincespor Başkanı Ahmet Güntepe, yönetici Osman Cömert ve yardımcı antrenör Mustafa Polat, Darıca G.B yöneticisi Uğur Kılıç katıldı.

17’Lİ GRUBA DÜŞTÜK

Kocaelispor yeni sezonda 17 takımın mücadele edeceği 2.gruba düşürken, bu sezon 3.Lig’e yükselen Belediye Derincespor’da Kocaelispor’un yer aldığı 2.gruba düştü. Yeşil-siyahlı yönetim ve taraftarlar çekilen gruptan memnun kalırken, geçen yılki rakipleri Turgutluspor, Fatsa Beldiyespor Payas ve Cizrespor, Kocaelispor’a yine rakip oldu. 2. Grup’ta İzmir’in köklü Karşıyaka ve 2.Lig’den düşen Fethiyespor iddialı gözüküyor. Diğer iki temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği ve Gölcükspor ise 3.grupta yer aldı. Yeni Sezon 1 Eylül tarihinde başlayacak.

10 Tem 2019 - 16:01 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.