İç transferde 4 futbolcuyla anlaşıldı

Kocaelispor yönetimi tecrübeli futbolculardan Hamza Mutlu,Kadir Öge, Murat Başak ve Can Emre Yücel ile sözleşme imzaladı KAMPA KATILDILAR Kocaelispo...

Kocaelispor yönetimi tecrübeli futbolculardan Hamza Mutlu,Kadir Öge, Murat Başak ve Can Emre Yücel ile sözleşme imzaladı

KAMPA KATILDILAR

Kocaelispor transfer komitesi sözleşmesi biten Kadir Öge,Hamza Mutlu, Murat Başak ve Can Emre Yücel ile anlaşma sağladı. Yonetimin teklif ettiği rakamı kabul eden 4 futbolcu takımda kaldı ve Kartepe kampına katıldı.

HAYIRLI OLSUN

Başkan Hüseyin Üzülmez yaptığı açıklamada , " Kadir Öge,Hamza Mutlu,Murat Başak ve Can Emre Yücel ile iç transfer görüşmeleri sonucunda prensip anlaşmasına varıldı,oyuncular kamp kadrosuna katılacak. Hayırlı olsun" dedi.

13 Tem 2019 - 19:20 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.