İGDER, Ormanya’da

İdealist Gençlik Derneği, büyükşehir belediyesinin gez-gör projesi ile Kocaeli’yi tanımaya Ormanya’dan başladı

İdealist Gençlik Derneği Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği gez-gör projesi ile Kocaeli’yi tanıma turuna çıktı. Bu tura Ormanya Parkı’ndan başlayan İGDER, finali Sekakamp alanında yaptı. İdealist Gençlik Derneği’nin düzenlediği geziye üyeler ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

‘HER AYA BİR GEZİ PROGRAMI’

Gezi sırasında konuşma yapan İdealist Gençlik Derneği Başkanı Ferhat Ertem, “Yönetimimize önce kentimizi tanıtacağız. İnsan tanıdığını sever ve hizmet eder bizler bu şehre hizmet etmek her yerde idealist gençliğin sesini duyurmak istiyoruz. Bu gezilerimiz her ay olacak. Kocaeli’yi tanıma gezimiz bittikten sonra Türkiye’nin 7 bölgesine de gezeceğiz ve her bölgede bir eser bırakacağız. Bu geziyi organize etme aşamasında bizi yalnız bırakmayan Halkla ilişkiler ve üye işlemleri komisyonu başkanı Nevin Gülçebi'ye Kültür Sanat ve Turizim komisyonunu Başkanı Ferdi Şimşek'e Eğitim Komisyonu Başkanı Birsen Alagöz'e Mali işler Komisyonu başkanımız Murat Yıldırım'a ve tüm yönetime çok teşekkür ediyorum. Biz güzel bir ekibiz daha da güzel işlere hep beraber imza atacağız” dedi.

15 Tem 2019 - 10:34 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.