Milletin itimadı kalmadı

Ali Babacan’ın yeni parti kurma hazırlıklarını değerlendiren Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Mehmet Aras, “Bu dönemin sorumlularından hiçbirine milletimiz itimadı kalmamıştır” dedi

Yeniden Refah Partisi Kocaeli il yönetim kurulu, toplantısını önceki akşam yeni il binasında yaptı. Toplantıda partinin temmuz ayı il divan toplantısının, 21 Temmuz’da Körfez Belediyesi Kültür Merkezinde yapılması kararlaştırılırken, il divan toplantısına genel merkezi temsilen, devlet eski bakanlarından Pr. Dr. Sacit Günbey’in katılacağı öğrenildi. Toplantı sırasında İl Başkanı Mehmet Aras, tüm ilçe sorumlularından ayrı ayrı rapor aldı. İlçelerden yüzlerce yeni üyelik talebi geldiği gözlendi. Partiye olan ilgiden memnun olduğu görülen Aras, ilçe sorumluları üzerinden ilçe yönetimlerine teşekkürlerini iletti.

EKONOMİ BOZUK

Aras’ın basına açık olarak gerçekleştirdiği siyasi konuşmasının satır başları ise şu şekilde; “Maalesef ülke iyiye gitmemektedir. Akdeniz de sular ısınmaya devam etmektedir. Her gün hava durumu bildirimi gibi, ardı ardına şehit haberleri gelmektedir. Ülke ekonomisi bozuktur ve ufukta düzelme sinyalleri görünmemektedir.

BABACAN FİLİKASI

Bilindiği gibi yerli titanic 31 Mart tarihindeki çarpmanın etkisi ile su almaya başlamış, 7 Haziran tarihinde geminin batacağı kesinlik kazanmıştır. Geminin yardımcı kaptanlarından bazıları geminin filikalarını suya indirmeye başlamışlardır. Bu filikalardan birisi de babacan filikasıdır. Bu eski yardımcı kaptan, bugün kendisini Barbaros hayrettin paşa zannetmektedir. Bu dönemin sorumlularından hiçbirine milletimiz itimadı kalmamıştır. Hiç kimse kendisini bir şey zannetmesin, herkes aynaya baksın. Bu denizde ancak kaptanı Erbakan olan Milli Görüş gemisi yol alabilir.”

15 Tem 2019 - 11:21 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.