Kocaeli Adliyesi'nde intihar girişimi!

Çocuklarını göremediği için bunalıma girdiği iddia edilen Celalettin T(50) İzmit İlçe Merkezinde bulunan Kocaeli Adliye binasının 4’üncü katındaki pencereden intihara teşebbüs etti

Abbas ÇAKAR - İzmit merkezinde bulunan Kocaeli Adliye Binasında, sabah saatlerinde oldukça hareketli dakikalar yaşandı. İddialara göre boşanma davası sonrasında çocuklarını göremediği için bunalıma girdiği iddia edilen Celalettin T(50) karara sitem ederek binanın 4’üncü katındaki pencereye çıktı. Şahısı görenlerin haber vermesi ile olay yerine kısa sürede polis, itfaiye ve 112 ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, şahısın güvenliği için pencere altında hava yastığı açtığı esnada, şahıs itfaiyecilere tepki gösterip ‘Açmayın onu’ diye bağırmaya başladı. Bu esnada kendisini ikna etmek için içeride bulunan bir polis memuru, şahısın dalgınlığından faydalanarak bir anda kendisini tutup içeriye çekti. Celalettin T. isimli şahıs, olay yerine gelen 112 ekiplerinin yapmış olduğu sağlık kontrolünün ardından ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

16 Tem 2019 - 11:20 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.