Kocaeli yine nöbetteydi

Hain darbe girişiminin 3. yıl dönümünde binlerce Kocaelili meydanlarda toplandı. FETÖ terör örgütüne halkın tepkisi yine o geceki gibi taptazeydi

TÜRK milletinin kahramanca mücadelesi sonucu geri püskürtülen hain darbe girişiminin 3. yılında, Kocaelililer yine aynı ruh ve heyecanla vatan nöbetindeydi. Binlerce kişi, nöbet tutmak ve hayatlarını kaybeden 251 kahraman şehidimizi anmak için Milli İrade Meydanı'na akın etti. Genci, yaşlısı herkes alanda milli irade ve demokrasi nöbeti tuttu. Binlerce insanın FETÖ terör örgütüne tepkisi yine o geceki gibi taptazeydi. Vatan nöbetinin devam ettiği gecede vatandaşlar paylaştıkları fotoğraflarlarla terör örgütü FETÖ'ye mesaj gönderdi.

İŞTE O GECE PAYLAŞILAN FOTOĞRAFLAR

16 Tem 2019 - 13:41 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.