Kocaman’dan anında müdahale

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, mevsim normallerinin üzerinde düşen yağış sonrasında Köseköy, İstasyon ve Fatih Sultan Mehmet Mahalleri’nde yağışların bitmesini beklemeden incelemelerde bulundu.

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, aşırı yağışlar sonrasında Kartepe’de incelemelerde bulundu. Belediye Başkanı Kocaman’ın incelemelerine Belediye Başkan Yardımcısı Murat Balaban, Köseköy Mahallesi Muhtarı Yaşar Aktop, İstasyon Mahallesi Muhtarı Şerif Tezcan ve Fatih Sultan Mehmet Mahallesi Muhtarı Alaettin Küçük eşlik etti.

KOCAMAN GEREKEN YAPILMAKTADIR

Mevsim normallerinin üzerinde yağan yağmur sonrasında oluşan su birikintileri hakkında yetkililerden bilgi alan Belediye Başkanı Kocaman, mevcut ufak problemlerin büyümemesi için ekiplerine hemen giderilmesi talimatını verdi. Özellikle Kartepeli vatandaşların daha yoğun ve sıklıkla kullandığı yerlere dikkat edilmesinin altını çizen Kocaman, mevsim normallerinin üzerinde ilçeye düşen yağmur sonrasında bu durumların oluşmaması için nöbetçi ekiplerin de hazır olarak beklediklerini ifade etti.

17 Tem 2019 - 22:57 - Kent


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.