Sekapark’taki tahtalar yenilenmeli

SEKAPARK, Kocaeli’de yaşayan vatandaşlar için bir yaşam alanı… İnsanlar neredeyse günün her saati Sekapark’ın yolunu tutarak çocuklarıyla eğleniyor, r...

SEKAPARK, Kocaeli’de yaşayan vatandaşlar için bir yaşam alanı… İnsanlar neredeyse günün her saati Sekapark’ın yolunu tutarak çocuklarıyla eğleniyor, restoranlarda yemek yiyor, ailecek hoş vakit geçiriyor.

Sekapark’ı en çok sevenler ise kuşkusuz ki çocuklar… Onlarca parkın olduğu Sekapark çocuklar için adeta cennet…

Fakat son zamanlarda parklarla ilgili şikayetler geliyor.

Örneğin, malzemesi tahta olan parklar eskimiş, örneğin kaydıraklarda tahtaların kırılması nedeniyle çiviler ve vidalar dışarı çıkmış, tahta merdivenler de eskidiği için orada yürüyenler için tehlike yaratır hale gelmiş.

Vatandaşlarımız, Sekapark’taki tahtaların bakımdan geçmesini istiyor.

19 Tem 2019 - 21:30 - Kent


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.