Kocaelispor'dan bomba transfer

Kocaelispor transfer komitesi daha önce görüşüp anlaşamadığı golcü futbolcu Yakup Alkan ile son görüşmede anlaşma sağladı

Yeni Çorumspor’un gözde futbolcusu Yakup alkan ile yapılan son görüşmelerin ardından anlaşma sağlandı. Yeşil siyahlı temsilcimizde transfer tahtası açıldığında golcü futbolcu yeni sezonda Kocaelispor forması giyecek. Yeni Çorumspor’da başarılı performans sergileyerek geçtiğimiz sezon takımının 2. Lig’e çıkmasında büyük pay sahibi olan Yakup Alkan ile Kocaelispor transfer komitesi her konuda anlaşma sağladığı öğrenildi. Tecrübeli golcü futbolcu anlaşmanın sağlanmasının ardından Kocaelispor'un Kartepe Kampı'na katıldı.

22 Tem 2019 - 13:00 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.