Başkan Büyükakın'dan CHP'li vekilin o sözlerine yanıt

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Düzce'de yaşanan doğal afet sonrası sosyal medya adresinden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'ne yüklendi. Bunun üzerine Başkan Büyükakın'da Mahmut Tanal'a sosyal medya hesabından yanıt verdi

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Düzce'de yaşanan doğal afetle ilgili, “Burada 24 köyde, üç ilçede büyük bir facia yaşandı. Büyük bir afet yaşandı. Gün ayrışma günü değil, yara sarma günü. Düzce’nin hemen yanında Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bu bölgeye yardım göndermedi. İstanbul ve Ankara Büyükşehir Belediyeleri yardım gönderdi” ifadelerini kullandı. Bu açıklamanın ardından Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Mahmut Tanal'ın ' Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bu bölgeye yardım göndermedi' sözlerine cevap verdi.

SOSYAL MEDYA HESABINDAN

Twitter hesabından Mahmut Tanal’ı etiketleyerek cevap veren Başkan Büyükakın, “Sn. Tanal gercekleri çarpıtan son derece sorumsuz ve talihsiz açıklamanızdan dolayı sizi özür dilemeye ve hatanızı düzeltme erdemini göstermeye davet ediyorum” ifadelerini kullandı.

22 Tem 2019 - 19:20 - Kent


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.