Sezer’e 'Hayırlı olsun' dediler

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, kentin önemli isimlerini ağırladı. İşadamları Ali Genç ve Recep Ekşi ile politikacı Zafer Arat, çiçeği burnunda başkana başarı dileklerini sundu

GÖLCÜK Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, önemli isimleri ağırladı. Genç Tur Yönetim Kurulu Başkanı ve Demokrat Kocaeli Gazetesi Onursal Başkanı Ali Genç, Derbent’in son belediye başkanı ve Kartepe’nin önceki dönem belediye başkan yardımcısı Zafer Arat, ilimizin saygın işadamlarından Recep Ekşi ve oğlu Recep Ekşi, Başkan Sezer’i ziyaret etti.

TEŞEKKÜR ETTİ

Samimi geçen sohbette Genç, Arat ve Ekşi, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’e bu önemli görevde başarı dileklerini sundular. Konuklar, Sezer’le beraber Gölcük’ün önemli hizmetlere kavuşacağına inandıklarını ifade ettiler. Başkan Sezer de, ziyaretlerinden dolayı Genç, Arat ve Ekşi’ye teşekkür etti.

02 Ağu 2019 - 14:08 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.