Mahalle sınırları değişebişilir

İzmit Belediyesi’nin ağustos ayı meclis toplantısında Tüysüzler Mahallesi’nin sınırları hakkında yapılacak olan değişiklik görüşülecek. Toplu iş sözleşmesi için de başkana yetki verilecek

Burçin SAĞLAM AYSU-İZMİT Belediyesi’nin ağustos ayı meclis toplantısı 6 Ağustos Salı günü saat 15.00’te belediye meclis salonunda gerçekleşecek. Fatma Kaplan Hürriyet başkanlığında gerçekleşecek olan meclis toplantısında önemli gündem maddeleri görüşülecek. Belediye sınırları dahilinde yer alan Kabaoğlu ve Tüysüzler mahallerini kapsayan sınır değişikliği ile ilgili olarak kuzeyinde Fatih Caddesi, güneyinde İstanbul-Ankara Otoyolu, doğusunda Prof Baki Komsuoğlu Bulvarı, batısında Örnek Sokak, Çam Sokak, Çiftçiler Sokak ve Şehit Metin Kaya Caddesi arasında kalan kısmın Tüysüzler mahallesine bağlanması teklifi görüşülecek.

YETKİ VERİLECEK

Belediyede görev yapan 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu kapsamındaki memur personele en çok üyeye sahip yetkili sendika aracılığıyla sosyal denge tazminatı ödenmesi için toplu iş sözleşmesi yapmak üzere belediye başkanına yetki verilecek. Kocaeli ile İzmit ilçesinin kan ve kan ürünleri ihtiyacının karşılanması için İzmit Belediyesi ve Kızılay işbirliği ile düzenli olarak kan bağışı sağlayacak donörler bulunarak kan bağışçısı bankası oluşturulması teklifi mecliste görüşülecek. İzmit İlçesi Çiftçi Malları Koruma Meclisi Yönetiminin oluşturulması için 5 asil ve 5 yedek üye seçilecek.

03 Ağu 2019 - 11:47 - Kent


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.