ARGEN AŞ’de toplu sözleşme tamam

Çayırova Belediyesi bünyesindeki ARGEN AŞ’ye geçen 570 işçiyi ilgilendiren toplu sözleşme imzalandı. Sözleşmeye göre çalışanlara ortalama yüzde 21 oranında zam yapıldı

Çayırova Belediyesi iştiraki olan ARGEN AŞ’ye geçiş yapan 570 taşeron işçiyi ilgilendiren toplu sözleşme imzalardı. Cayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi ile Hizme-İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı İdris Ersoy'un katıldığı törenme imza altına alınan sözleşmeye göre kadroya alınan 570 işçiye kademeli olarak yüzde 30’a varan oranda maaş düzenlemesi yapıldı. Yevmiyelerin ortalama artış oranı ise yüzde 21 oldu.

BAŞKANA TEŞEKKÜR

İmza töreninde konuşan Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, “Çalışanlarımızın mağduriyetini gidermek, adaletli bir düzenleme yaparak iş barışı ve huzurunu sağlamak adına yaptığımız bu çalışma tüm işçi arkadaşlarımıza hayırlı olsun” dedi. Hizmet-İş Şube Başkanı İdris Ersoy da, “1 ay önce başlattığımız bu çalışmayı imza ile taçlandırmak mutluluk verici. Başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi.

03 Ağu 2019 - 12:00 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.