Kartepe Kurban Bayramına hazır

Kartepe Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Kurban Bayramı öncesinde Kartepe genelinde tüm cadde ve sokaklarda temizlik çalışmaları arttırdı. Yapılan çalışmalar bayrama kadar tamamlanacak

Yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde Kartepe Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde çalışmalarını arttırdı. İlçe genelinde tüm mahalle, cadde ve sokaklar belediye ekipleri tarafından titizlik taranarak gereken temizlikler yapılıyor.

TİTİZLİKLE ÇALIŞMA YAPILIYOR

Belediye ekipleri özellikle moloz, ağaç dalları ve iri hacimli atıkları toplayarak sıfır atık ile Kurban Bayramı’na giriş yapılacak. Tüm cadde ve sokaklarda tarama yaparak temizlik işlerine devam eden Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri vatandaşların da bu yönde duyarlı olmalarını istediler.

UYARIDA BULUNULDU

Temizlik İşleri Müdürlüğü yetkilileri evlerinde tadilat yapan vatandaşların oluşan moloz, inşaat ve iri hacimli atıklarınızın görüntü kirliliğini sebebiyet vermemesi için bayram süresince cadde ve sokaklara bırakılmaması uyarılarda bulundu.

07 Ağu 2019 - 10:20 - Kent


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.