İzmit Zabıtadan Seyyara Geçit Yok

İzmit Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri yaklaşan Kurban Bayramı öncesi seyyar satıcılarla ilgili çalışmalarını sıklaştırdı.

HAKSIZ KAZANÇ

İzmit Belediyesi Zabıta Müdürlüğü yetkilileri, yaklaşan Kurban Bayramı önceinde kent merkezinde seyyar olarak şatış yapan şahıslarla ilgili denetimlerini sıklaştırdı. Alemdar Caddesi’nde de rutin kontrollerini gerçekleştiren zabıta ekipleri bölgede seyyar satıcılık yaptığı tespit edilen ve daha önce uyarılan şahsın mallarına el koydu. Konuyla ilgili açıklama yapan zabıta yetkilileri vergi vermeden satış yapıp, haksız kazanç oluşturan seyyar satıcılara kesinlikle taviz verilmeyeceğinin altını çizdi.

DENETİMLER DEVAM EDECEK

Zabıta yetkilileri, seyyar satıcılarla ilgili denetimlerin titizlikle devam edeceğine işaret ederek, “Mevzuata aykırı bir şekilde seyyar olarak satış yapan şahıslara yönelik denetimlerimizi titizlikle sürdüreceğiz. Vergi vermeden satış yapan bu şahıslar haksız kazanç sağlamakta. Bu durum da özellikle vergisini ödeyen esnafımızı olumsuz şekilde etkilemektedir.” dedi. Yetkililer Kurban Bayramı öncesinde ve bayram süresince denetimlerin aynı kararlılık ve titizlikle devam edeceğine vurgu yaptı.

08 Ağu 2019 - 14:44 - Kent


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.