DSP İl örgütü bayramlaştı

Demokratik Sol Parti (DSP) örgütü bayramın ikinci günü il binasında gerçekleştirilen programla bayramlaştı.

Arif BULUT — Kurban Bayramının 2’inci gününde Demokratik Sol Parti (DSP) örgütü il binasında gerçekleştirilen bayramlaşma programında bir araya geldi. Programına İl Başkanı Halim Dedeoğlu, İzmit İlçe Başkanı Hülya Yıldırım, il yöneticileri ve parti örgütü katıldı. Birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleşen bayramlaşma programında tatlı ve çikolata ikramı yapıldı. Başkan Dedeoğlu yaptığı konuşmada, “İslam dünyasın Kurban Bayramı’nı kutluyorum, bayram tüm dünyaya barış ve huzur getirsin. Dini bayramlar kardeşliğin, barışın hakimolduğu bayramlardır. Öyle de olmalıdır. Herkesin el birliğiyle ülkenin kalkınması için gerekli özveriyi göstermesi gerekir” dedi.

TÜPRAŞ’IN TAŞINMASI BİR KAYIP

Yerel gündeme dair de görüşlerini dile getiren DSP İl Başkanı Halim Dedeoğlu, “TÜPRAŞ Genel Müdürlüğü’nün İstanbul’a taşıma kararı endişeye sebep oldu. Kocaeli halkı sanayinin bedelini ödeyen bir halk. Bunun bir karşılığı olmalı. TÜPRAŞ’ın taşınması bir kayıp demektir. Kocaeli halkına vurulmuş bir darbedir bu. Umarım bu böyle değildir. Tüm siyasi partiler ortak hareket etmelidir” şeklinde konuştu.

12 Ağu 2019 - 13:28 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.