Forma rekabeti iyi olacak

Kocaelispor’un genç futbolcularından Gökdeniz Bayrakdar maçın ardından yaptığı değerlendirmede “İyi bir hazırlık maçı oldu. Lige az bir süre kala hazı...

Kocaelispor’un genç futbolcularından Gökdeniz Bayrakdar maçın ardından yaptığı değerlendirmede “İyi bir hazırlık maçı oldu. Lige az bir süre kala hazırlanmaya çalışıyoruz. Hedefimiz sezon sonunda bir üst lige yükselmek. Bu sezon takım içindeki rekabet hepimize olumlu yansıyabilir ve kendimizi daha iyi geliştirebiliriz. İnşallah bu rekabette formayı alırım. Uyum sürecinde ilk maça göre iyiydik. Taraftarlarımız her zaman yanında olsunlar, onların desteğiyle daha iyi motive oluyoruz” dedi.

21 Ağu 2019 - 15:37 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.