Antrenmanda kale çocuğun üzerine devrildi!

Balçık Köyüspor Kulübü tarafından yapılan antreman esnasında, portatif kale 12 yaşındaki oyuncu Fatih Burak Kömürcü’nün üzerine devrildi. Kömürcü ağır yaralı olarak Gebze Fatih Devlet Hastanesine kaldırıldı

Abbas ÇAKAR - Edinilen bilgi ve iddilara göre; Gebze'de bulunan Metin Oktay Stadında, oldukça üzücü bir olay yaşandı. Stad’ta yapılan antreman esnasında, bir süre önce kulübe giren yeni oyunculardan 12 yaşındaki kaleci Fatih Burak Kömürcü’nün, twekerlekli olan portatif kale direğine asılması sonucu, kale yerinden hareket ederk bir anda devrildi. Genç oyuncuyu gören kulüp yöneticileri ve teknik adamlar ile arkadaşları hemen yardıma koştu. Direk devrilirken talihsiz oyuncunun başına isabet etmesi neeniyle, Fatih’in kafatasında çatlak meydana geldiği öğrenildi. Yoğun bakım servisinde tutulan oyuncunun sağlık durumunun ciddişyetini koruduğu öğrenildi.

02 Eyl 2019 - 09:57 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.