Yeni kaymakam Cinbir, makamında

İzmit'in yeni kaymakamı Şevket Cinbir, bugün görevine başladı. Kocaeli'nin kalbine gelmekten dolayı mutlu olduğunu dile getiren Cinbir, "Hakkın rızasına halkın memnuniyetine talibiz" dedi

Burçin SAĞLAM AYSU- SİLİFKE Kaymakamı olarak görev yapan Şevket Cinbir, ağustos ayının başında yayımlanan kararname ile İzmit Kaymakamlığına atanmıştı. İzmit Kaymakamı Ersin Emiroğlu ise Cinbir'den boşalan Silifke Kaymakamlığına gitmişti. Perşembe günü öğleden sonra İzmit’e gelen İzmit'in yeni kaymakamı Cinbir, ilk olarak Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy'u ziyaret etmişti. Cinbir, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın ardından bu sabah makamına geldi. Kaymakamlık çalışanları ile tanışan Cinbir'in yeni makamının ilk konuğu ise Demokrat Kocaeli Gazetesi oldu.

HAKKIN RIZASI

HALKIN MEMNUNİYETİ

'Hayırlı olsun' temennilerini ilettiğimiz kaymakam Cinbir, her zaman bu bölgede çalışmak istediğini ve bunun şimdi nasip olduğunu bizlerle paylaştı. Kocaeli’nin kalbine gelmekten mutlu olduğunu söyleyen Cinbir, “İzmit’in güzel insanlarıyla birlikte bu kent için çalışacağız. Hakkın rızasına halkın memnuniyetine talibiz. Biz hizmet etmek için buradayız. Kocaeli'nin merkezi olan İzmit'te herkesle bulaşacağıma inanıyorum. Çeşitli kültürlerden ve şehirlerden birçok insanın buluştuğu Kocaeli'de İzmit Kaymakamı olmaktan dolayı mutluyum” dedi. Meslekte 30'uncu yılında olan Cinbir’in İzmit 10’uncu görev yeri. Cinbir'in makamının önümüzdeki günlerde 'hayırlı olsun' ziyaretleriyle yoğun olacağı düşünülüyor.

03 Eyl 2019 - 09:19 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.