Hürriyet'in o tweetine tepki yağdı

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet'in 2013 yılındaki Gezi Parkı eylemlerinde attığı tweet gündeme geldi.

Hürriyet, 31 Mayıs 2013 tarihinde "Çarşı haykırıyor; kes bakalım! Kes bakalım, ağaçları kes bakalım! Sapı anana, kökü babana girecek mi bak bakalım" notlarını yazmış.

Bunun üzerine Diriliş Postası Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni ve yazarı Erem Şentürk, sosyal medya hesabından "Fatma hanım İzmit Belediye Başkanı. Bu cinsiyetçi iğrenç dili aslında barbar zihniyetinin küçük bir tezahürü. Kendi gibi olan küçük bir zümre haricinde hiç kimseye hayat hakkı vermezler. Şu leş seviyesiyle bir şehri yönetip kadınlara çocuklara temas ediyor. Allah korusun" yazdı.

Bakalım buna başkan Hürriyet bir cevap verecek mi?

04 Eyl 2019 - 14:08 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.