Ümitler İngiltere’yi geçemedi

Ümit Milli takım, Kocaeli Stadyumu’nda İngiltere ile oynadığı UEFA 2021 U21 Avrupa Şampiyonası Grup Eleme dördüncü maçında İngiltere'ye 3-2 mağlup oldu

Ayhan ARI - Türkiye ile İngiltere U 21 Milli takımları arasında oynanan karşılaşmayı Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy eşi Hülya Aksoy, Kocaeli Cumhuriyet Başsavcısı Habib Korkmaz, İl Emniyet Müdürü Necati Denizci, İl Jandarma Komutanı Albay Osman Aslan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintımar, Kocaelispor Kulübü Başkanı Hüseyin Üzülmez, KASKF Başkanı Murat Aydın, TFF 1. Başkanvekili ve UEFA Yönetim Kurulu Üyesi Servet Yardımcı, Ümit Milli Takım ve Genç Milli takımlardan Sorumlu TFF Yönetim Kurulu Üyesi Hamit Altıntop ve TFF Genel Sekreteri Kadir Kardaş izledi.

RAKİP AVUSTURYA

9 yıl aradan sonra Ümit Milli takıma ev sahipliği yaptığımız karşılaşmayı 11 bin 500 futbolsever tribünden takip etti. Kocaeli Stadyumu’nda oynanan müsabakada Milli takımın gollerini 25. dakikada Doğukan Sinik ve 51. dakikada Mert Müldür atarken, İngiltere'nin gollerini 3 ve 74. dakikada Eddie Nketiah ile 75. dakikada Reiss Nelson kaydetti. Doğukan Sinik, Ümit Milli takımdaki ilk golünü atarken, Mert Müldür gol sayısını ikiye çıkarttı. Ümit Milliler bu sonuçla 4 puanda kaldı. Türkiye, gruptaki beşinci maçını 11 Ekim'de deplasmanda Avusturya ile oynayacak.

07 Eyl 2019 - 11:11 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.