İYİ Parti EYT'lilerle buluştu

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanlığı sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi: Bizimkisi Bir Hak Arayışı.. İl Başkanımız Şanba...

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanlığı sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi:

Bizimkisi Bir Hak Arayışı..

İl Başkanımız Şanbaz Yıldız ve Kocaeli Milletvekilimiz Lütfü Türkkan, EYT'li kardeşlerimizin hakkı olan davaların dün de yanındaydı, bugün de yanlarında olup, öncelikle desteklerini her zaman vermeye ve sorunlarını kendi sorunları bilip çözüm odaklı çalışmaya devam ediyorlar. Türkkan TBMM gündemine taşıdığı ve önerge verdiği bu davayı, çözüme ulaşıp, hakkı olana hakkı verilene kadar mücadele edeceği sözünü bir kez daha yeniledi.

08 Eyl 2019 - 12:46 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.