Altın fiyatlarında sert düşüş !

Türkiye'de piyasaların kapanmasının ardından altın fiyatları da hareketlendi. Altın fiyatlarında sert bir düşüş yaşandı. Altındaki düşüşün ardından vatandaşlar gram altın ve çeyrek altın fiyatlarının ne kadar olduğunu araştırıyorlar.

Merkez Bankası tarafından dün faiz kararı açıklanmış ve faiz indirimine gidilmişti. Bu faiz kararının ardından altın fiyatlarında düşüş meydana geldi.

Faiz indirimi öncesi 280 TL olan gram altın indirim sonrasında 275 TL seviyesine geriledi.

Faiz indirimi sonrası düşen , ancak piyasaların kapanmasına yakın toparlanan gram altın yeniden düşüşe geçti. Saat 16.00 'da 277 TL seviyesinde olan gram altın , piyasaların kapanmasının ardından düşüşünü hızlandırdı.

POLİTİKA FAİZİ DÜŞÜRÜLDÜ

Merkez Bankası tarafından yapılan açıklamada 19.75 seviyesinde olan poltika faizinin 16.50 seviyesine çekildiği belirtildi.

Piyasaların kapanmasının ardından altın fiyatlarındaki düşüş hızlandı. Gram altın günü 278 TL seviyesinden kapatmış ve anlık bir düşüşle 272 TL seviyesine geriledi. Bunun yanı sıra çeyrek altın da 439 TL seviyesinde bulunuyor.

İşte serbest piyasadaki altın fiyatları:

13 Eyl 2019 - 12:23 - Ekonomi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.