Yine 'ölüm rampası' yine kaza!

İzmit, ölüm rampası olarak bilinen Gazanfer Bilge Bulvarı Üzerine akşam saatlerinde meydana gelen kaza ucuz atlatıldı

Abbas ÇAKAR - Edinilen bilgi ve iddialara göre; İzmit Gazenfer Bilge Bulvarı Üzeri Santral Yokuşu üzerinde, akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazasında, Yokuş aşağı inen Ali Coşkun idaresindeki 41 P 1584 plakalı servis aracı, iddialara göre freninin boşalması sonucu kontrolden çıkarak, kırmızı ışıkta bekleyen bir başka araca çarptı. Servis aracının çarptığı ve ışıklarda beklemekte olan 5 araç kazada hasar gördü. Toplam 6 aracın karıştığı zincirleme kaza nedeniyle cadde üzerinde trafik bir süre kilitlendi. Kaza yapan servis şoförünün ehliyetine eğim nedeniyle büyük araçların girmesi yasak olan yola girdiği için el konulduğu öğrenildi

16 Eyl 2019 - 20:58 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.