Cumhur ile Günay nişan yüzüklerini taktı

Kentimizde siyaset spor ve esnaf camiasının yakından tanıdığı isim olan Cumhur Kahraman Günay hanım ile evlilik yolunda ilk adımı attı

SEKA’dan emekli Demir Kahraman ile ev hanımı Müzeyyen Kahraman'ın kentimizde siyaset, Kocaelispor taraftar ve esnaf camiası tarafindan tanınan oğulları Cumhur Kahraman ile Sakarya Akyazı Kuzuluk'ta ikamet eden merhum Rahman ile Sevda hanımın kızları Günay ile nişanlandı. Aile arasında gerçekleşen nişan merasimine aileler, yakın akrabalar ve arkadaşlar katılım sağladı.

TEBRİK YAĞMURU

Aile arasında örf ve adetlere uygun bir şekilde isteme sonrası Cumhur ve Günay'ın nişan yüzükleri kurdelesi kesimi yapıldı. Nişanlanan çift pasta kesimi ve takı sonrası aile büyükleri ve dostlarının tebriklerini kabul etti.

17 Eyl 2019 - 11:30 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.