Miniklerde heyecan yaşanacak

Amatör Lig kategorilerinde yer alan U12 ligi maçlarında yarın 6 karşılaşma ile lig heyecanı bugün devam edecek

Üçüncü hafta karşılaşmalarının heyecanı yarın oynanacak olan 6 karşılaşma ile devam edecek. E grubunda 2 karşılaşma, M grubunda 2 ve N grubunda 2 maçlar devam edecek olan U12 ligi maçlarında bugün nefes kesen maçlar olacak. Vinsan Stadı’nda saat E grubu maçlarında Hacı Hızır Şafakspor ile Kocaelispor mücadelesi olacak. Bu maçın ardından Çayırtepe Gençlikspor ile Yeni Doğanserdarspor karşılaşacak. Metin Oktay Stadı’nda ise M grubunda Gebze Balkanspor ile Mutlukentspor ve N grubunda Gebze Beylikbağıspor ile Darıca Kalebayramoğluspor puan mücadelesi verecek. Günün son maçlarında Darıca Kültür ve Martıspor ile Çayırovaspor ve Gebze Yavuz Selimspor ile Darıca Gençlerbirliği mücadelesi ile gün tamamlanacak.

17 Eyl 2019 - 14:39 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.